panaionel
162 poze   6626 vizite

FosbacT plus

Compoziţie / 100 g
FOSFOMICINĂ….............................20%
TILOZINĂ…………….........................5%
FRUCTOZA 1,6 DIFOSFAT ….......18%
FOSFAT DE SODIU ……...…...…...15%
SULFAT DE MAGNEZIU ………...10%
CLORURĂ DE SODIU ad...…..…...100%.

PROPRIETĂŢI
Fosbac plus T conţine FOSFOMICINĂ, cea mai mică moleculă de antibiotic cunoscută, ceea ce o face foarte permeabilă şi ideală pentru pătrunderea în abcese şi în zone slab vascularizate (sinusuri, oase, articulaţii) unde majoritatea antibioticelor nu pătrund. (vezi în cadrul artritelor salmonelice, stafilococice, gută, reumatism)
Combinaţia cu FRUCTOZA 1,6 DIFOSFAT, carbohidrat care constituie o importantă componentă a “dietei” bacteriilor dar şi o sursă de energie pentru organismul animal, face practic imposibilă recunoaşterea de către bacterii a fosfomicinei (bacteriile confundă fosfomicina cu fructoza). Bacteriile absorb cantităţi mari de FRUCTOZĂ + FOSFOMICINĂ, care va distruge în final peretele bacterian. Acest mecanism asigură absorbţia sigură a antibioticului şi practic neinstalarea antibiorezistenţei.
Fosbac Plus T se poate administra din prima zi de viaţă a puilor. Asocierea cu Tilozina asigură şi efectul de control al micoplasmozei. Datorită compoziţiei sale, FOSBAC PLUS T este un produs superior celorlalte clase de antibiotice - Quinolone (Baytril, Enroxil, Hipralona, Enrovet), Amoxicilina (peniciline), Fenicoli (Cloramfenicol, Fluorfenicol, Tiamfenicol), Tetracicline (Doxiciclina, Oxitetraciclina), Sulfamide, Aminoglicozide (Gentamicina, Spectinomicina), Lincomicina.
Monitorizarile prin antibiograme au demonstrat acest fapt (inclusiv în România la porumbei).
Fosbac Plus T este foarte solubil în apă şi foarte rapid absobit de organismul păsărilor (porumbei).

este virtual netoxic, doza letală a fosfomicinei fiind de 250 de ori mai mare decat doza terapeutică.
singurul antibiotic care poate fi administrat până în preziua zborului.
nu lasă reziduuri în organism (de la ultima administrare se elimină în 72 h).
INDICAŢII:

FOSBAC PLUS T este indicat în combaterea cu succes a salmonelozei, micoplasmozei, colibacilozei, holerei, stafilocociei, streptocociei, pseudomonozei şi a altor bacterioze.
DOZA: se administrează în apa de băut în doză de 160 mg/kg greutate vie / zi , 3-5 zile consecutiv.
Doza poate fi mărită la 200-220 mg/kg greutate vie/zi, 5-7 zile în cazul infecţiilor foarte grave.
PRACTIC: 1 g FOSBAC PLUS T / 6,25 kg greutate vie / zi, adică 1 g FOSBAC PLUS T / 15 porumbei de 400 g / zi, 3-5 zile (sau 2 g / 1,5 litri apă (30 porumbei) / zi, 3-5 zile), sau doza mărită (200 mg): 1 g / 10 porumbei / zi, 5-7 zile (sau 2g / 1 litru apă (20 porumbei) / zi, 5-7 zile).

PRODUCĂTOR: BEDSON S.A ARGENTINAAlbumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Nume:Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.